Al meer dan 50 jaar pionier:
Een bedrijf met een visie

Lees verder

Innovatief doseer-

en navulsysteem

Meer weten

Working together for sustainable tourism: Green Care Professional and Green Key continue their partnership

Lees meer

Tana-Chemie GmbH receives the highest rating from EcoVadis

Lees meer

Een bedrijf met een visie.

De Professional Division van het familiebedrijf Werner & Mertz, opgericht in 1971, biedt commerciële klanten hoogwaardige hygiëneoplossingen voor gebruik in de professionele reiniging.

Onze gevestigde merken Green Care Professional en Tana Professional, ondersteund door hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, illustreren de niet aflatende inzet van het hele bedrijf voor duurzaamheid. We worden gedreven door onze wens om een ​​duurzame levensstijl voor de meerderheid haalbaar te maken, zelfs buiten de grenzen van onze merken.

Onze merken

Green Care Professional:

Ons duurzame merk

Veilig, effectief, recyclebaar. Ons merk Green Care Professional staat voor hoogwaardige schoonmaakproducten in harmonie met de natuur.

In onze holistische interpretatie van reinheid zien we zowel de resultaten van reinigingsprocessen als de voordelen van schone producten voor mens, dier en milieu

Tana Professional:

Onze probleemoplosser voor elk doel

Tana Professional is ons beproefde schoonmaakmerk voor speciale reinigings- en verzorgingsproducten en desinfectiemiddelen. De probleemoplosser Tana Professional komt tegemoet aan de behoeften van elke sector en zorgt voor langdurig waardebehoud.

Producten voor elk toepassingsgebied

Voor elk toepassingsgebied hebben wij de juiste producten en aanbiedingen voor u. Kijk zelf maar:

Productcatalogus

Onze productcatalogus om te downloaden en te bladeren.