To the content To main menu

Green Care Professional
Ons duurzame merk

Veilig, effectief, recyclebaar: ons merk Green Care Professional staat voor hoogwaardige schoonmaakproducten in harmonie met de natuur. In onze holistische interpretatie van reinheid zien we zowel de resultaten van het reinigingsproces als de voordelen van schone producten voor mens, dier en milieu. Vanuit dit basisbegrip hebben we onze “circulaire”-strategie ontwikkeld. De materialen die worden gebruikt bij de productie van ons Cradle to Cradle® gecertificeerde assortiment kunnen worden teruggebracht naar de technische en biologische kringlopen. Daaruit hebben we onze slogan “Een circulaire toekomst” afgeleid.

Onze merkbelofte vind je op

green-care-professional.com

Het merk Green Care Professional staat al jaren synoniem voor eersteklas reinigingsprestaties en integraal duurzame reinigingsconcepten. Ons merk is een pionier in een echte circulaire economie in de hele waardeketen.

Met Green Care Professional naar een circulaire toekomst

Onze nieuwe imagovideo

YouTube

Door de video te laden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Lees meer

Video afspelen

Ingrediënten voor succesvolle duurzaamheid

 • Wij zijn het levende bewijs dat duurzaamheid en reinigingskracht elkaar niet uitsluiten.

  Reinigingsprestaties
  en kwaliteit

 • Bij correct gebruik zijn onze formules en verpakkingen veilig voor mens, natuur en voor biologische en technische kringlopen.

  Veilig
  voor mens
  en milieu

 • Green Care Professional is een pionier in een consequent toegepaste circulaire economie in de hele toeleveringsketen, van grondstof tot verpakking.

  Circulaire
  schoonmaakproducten

 • Ons merk is een rolmodel voor duurzaamheid in combinatie met winstgevendheid. Achter Green Care Professional ligt een alomvattende en consequent toegepaste filosofie van duurzaam beheer.

  Duurzaam
  ondernemen

 • Als uw sterke partner bieden wij u integraal advies en uitgebreide, persoonlijke service op basis van onze decennialange ervaring.

  Uitgebreide
  service

Een geloofwaardig groen product kan alleen komen van een bedrijf dat consequent duurzaamheid nastreeft in alles wat het doet. Een bedrijf dat zijn milieubewustzijn, zakelijk inzicht en sociale verantwoordelijkheid elke dag opnieuw bevestigt.”

Reinhard Schneider
CEO van het familiebedrijf Werner & Mertz