To the content To main menu

Kleine hendel, groot hefboomeffect. Switch is genomineerd voor de Amsterdam Innovation Award.

Het innovatieve Switch systeem van Green Care Professional is genomineerd voor de gerenommeerde Amsterdam Innovation Award in de categorie ‘Duurzaamheid & Milieu’. De award wordt in mei 2024 uitgereikt tijdens Interclean Amsterdam, ‘s werelds grootste vakbeurs voor professionele schoonmaak. Al vele jaren wordt de Amsterdam Innovation Award uitgereikt voor het meest innovatieve product, dienst of oplossing in de schoonmaak- en hygiëne-industrie, en dat in vier verschillende categorieën.

In de categorie ‘Duurzaamheid en Milieu’ worden awards uitgereikt aan innovaties die zich richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en/of milieuvriendelijke verbeteringen zoals het verminderen van afval, het gebruik van biologisch afbreekbare middelen of producten of oplossingen die de ecologische voetafdruk van het product of oplossing verkleinen, maar evengoed aan de industrie op zich.

Het innovatieve Switch Systeem combineert efficiënt en exact doseren zonder extra apparatuur, met de voordelen van duurzaam en economisch navullen. De ultrageconcentreerde formuleringen zijn beschikbaar voor vier verschillende toepassingsgebieden en voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen.

Met de ontwikkeling en lancering van Switch heeft Werner & Mertz Professional een nieuwe stap gezet naar een groene toekomst voor de professionele schoonmaakindustrie.

Lees meer over het nieuwe Switch Systeem of bezoek ons dit voorjaar tijdens Interclean in Amsterdam van 14 – 17 mei 2024 (Stand 05.311, Hal 5). Boek hier je gratis toegang voor Interclean. We kijken uit naar uw komst.